sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Halloween leivonnaisia



Halloween pelastaa paljon syksyn harmautta hauskoine leivonnaisineen ja ruskan väreineen. Vaikken kauhusta ollenkaan välitä, on halloween teemaisia leivonnaisia aina yhtä hauska väkertää. Tässä tämän syksyn satoa. Ohjeet löytyvät täältä.


Tänä vuonna ällöyspalkinto menee näille silmäkuppikakuille. Silmä on trolli karkki ja punainen mönjä elintarvikegeeliä. Kaikki tarvikkeet löytyy ullanunelma.fi nettikaupasta ja tarkemmat valmistusohjeet videolta.


Minulta on toivottu paljon emoji poop kuppikakkuja, joten ajattelin että tehdä niitä halloweeniksi. Suklaakuppikakut on koristeltu suklaakreemillä, sokerisilmillä ja sokerimassalla.


Tämä klassinen hämähäkinseittikakku on tällä kertaa koristekakku. Pohja on styroxia, mutta kaikki koristeet ovat syötäviä. Näin kakun voi laittaa esille seuraavana syksynäkin. Kakku on kuorrutettu sokerimassalla, verkko on sulatetuista vaahtokarkeista ja hämis on sokerimassaa.

Koristeluvermeet ovat myös ullanunelmasta. 
Katso myös aiempien vuosien suosituimpia halloweenleivonnaisiani.





Näissä haamuleivoksissa on suklaakakkupohja ja päällä lakritsi fudge kuorrute. Video ohje alla. Tarkemmat raaka-aineet löytyy Kakkumonsteri blogin puolelta.


Tämä hurjimus on suolainen kurpitsavoikkari. Olen tehnyt monena vuonna makean kurpitsaa muistuttavan täytekakun, mutta tänä vuonna keksin tehdä aiheesta suolaisen version. Video ohje alla.


Nämä muumionakit on helppo ja nopea tehdä voitaikinasta. Video ohje alla.







Hauskaa halloweenia! 👻

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti