keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Suklaahillo


Tämä hauska hillo sopii hyvin kakkujen, leivosten, torttujen, lettujen, konvehtien ym täytteeksi ja kuorrutteeksi. Ohjeella tulee noin 350g hilloa. Reseptin vaihekuvat löytyvät varsinaisesta blogistani täältä.

100g tummaa suklaata
1,5dl kermaa
1dl sokeria
1dl maitoa
1rkl voita

Rouhi suklaa. Kiehauta kerma, sokeri, maito ja voi kattilassa. Anna kiehua keksilämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos muuttuu siirappimaiseksi. Tässä menee 15-20min. Lisää joukkoon suklaa ja sekoita tasaiseksi. Purkita ja säilytä jääkaapissa. Ota huoneenlämpöön pehmenemään ennen käyttöä.

Hillo toimii hyvin konventien täytteenä. 
Purkki on myös kaunis lahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti